WordCamp 2010 var en succes

Skrevet af Brian Brandt i Blog, Nyheder

Nu er det godt nok et par uger siden WordCamp 2010 løb af stablen, men jeg har haft virkelig travlt lige siden. Nu skulle jeg lige lave lidt opfølgning på hvad jeg mener blev en stor succes. Hvis du ikke har læst Marks erfaringer, så find gør da også lige det.

Besøgstallet var godkendt

Mark og jeg havde snakket om mellem 75 og 100 deltagere ville være godt – vi endte på omkring 80 tilmeldte. Nogle kom dog kun om lørdagen, og andre kun om søndagen, så måske det reelle tal var nok gennemsnitligt omkring 70. Det synes jeg stadig er positivt af at det var første gang det blev afholdt i Danmark.

Spændende foredrag

Jeg synes de fleste foredrag var spændende – det var dog ikke så meget nyt jeg lærte, men fik et par nye vinkler på tingene. Det der specielt var godt, var den åbenhed der var blandt folk. Det var nemt at komme i snak med folk, og jeg følte ikke folk holdt tilbage på deres guldkorn. Jeg fik snakket meget om de nye costum post types der kommer, og en del om BuddyPress.

De to foredrag jeg holdte var der også god tilslutning til, og jeg mange tilbagemeldinger om at det havde været rigtig berigende. Ja, jeg fik endda en bog (ReWork) af Simon Zeeberg på baggrund af mit WordPress som CMS foredrag. Tak for den, den blev læst på vejen hjem i toget :-).

Sponsorvand og præsentationer

Jeg havde jo valgt at sponsorere en masse vandflasker med kold kildevand i, og det blev vist en succes. Jeg fik produceret 350 stk, og der var ca. 100 tilbage om søndagen. Jeg havde bevidst lavet store WordPress logoer, da det jo var et WordCamp. Ud over det havde jeg lige lavet en diskret lille skamløs reklame for mine tre tiltag – WordPress cms, WordPress hosting og WordPress manual.

Lige et billede af mine kildevand med smarte labels på.

kildevand med wordpress logo

Mine to slideshows fra de foredrag jeg holdte kan du finde her.

WordPress som CMS

Et kort oplæg på 45 minutter. Men vi kunne have snakket i timevis efterfølgende om emnet. Det er yderst interessant.

WordPress plugins

Mit forsøg på at fortælle om 50 forskellige plugins på 45 minutter. Det gik stærkt – og vi fik endda tid til at et par stykker bød ind med et par ekstra.

Del på:
 

2 Kommentare til WordCamp 2010 var en succes

  1. Fedt med de sponsorvand. Det ville være interessant at høre hvad dine omkostninger var til sådan en 350 flasker med label – hvis det da er noget du vil ud med :)

    • Brian Brandt siger:

      Jeg købte dem hos ekspreskilden.dk. Jeg mener at jeg betalte lige godt 6 kroner stykket. Det kan blive billigere hvis man køber en hel palle, men det havde jeg ikke lige brug for :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WPDK

Ønsker du at kontakte os, kan du sende os en e-mail via formularen på vores kontaktside, og så svarer vi så snart vi kan.

Nyhedsbrev
Information

'

Blog

På vores blog finder du måske et par gode råd om WordPress, du kan bruge til noget. Vi kan i hvert fald love dig, at vi ikke skriver om andet. Vi glæder os til at modtage dine kommentarer. Se eksempler på vores seneste blogindlæg her forneden.

Webløsninger

Der er stor variation i de løsninger vi leverer. Der er både komplekse og simple websites. Fælles for dem alle er, at de er lavet ud fra kundernes ønsker og til det aftalte budget. Se fx mere under cases.

WPDK

Brian Brandt har startet WPDK for flere år siden og fungerer i dag som rådgiver og underviser. I det daglige er det WordPress specialisten Jon Johannsson der klarer designopgaver, programmering, installationer og rådgivning. Ved opgaver med høj kompleksitet sammensætter vi holdet, der kan løse opgaven.

Kontakt

Hos WPDK spilder du ikke tiden med konsulenter og produktionsstyrer. Her får du den direkte kontakt til en WordPress specialist. Ring til os på 2218 8891.