5 vigtige punkter der er blevet opdateret i WordPress

Brian Brandt 0 kommentarer

1.   Responsive layout

Det andet som gør den nye administration helt unik – specielt i forhold til mange af de andre CMS (content management systemer) – er at administrationen ny er “responsive”.

Det betyder at den tilpasser layoutet efter din skærmstørrelse. Så kommer du fra en lille skærm, vil du set en type layout – kommer du fra en smartphone, vil du se et andet layout, noget mere komprimeret.

Det er faktisk rigtig rigtig smart, da du så ikke skal sidde og scrolle til højre og have noget ude af skærmen. Det er fremtiden. Ja faktisk nutiden – for de fleste hjemmesider med respekt for mobil-brugeren, har allerede responsive layout.

2.   Apps til både IOS og Android

Den hurtige elev spørger – er WordPress ikke lige blevet responsive? Det er et rigtig godt spørgsmål. For jo, WordPress administrationen er blevet 100 gange bedre siden den nye version, i forhold til smartphones og tablets. Det er flydende, elegant og brugervenligt. Men du kan også ALT – det vil sige alle de samme ting som WordPress administrationen indeholder.

Det gør tingene uoverskuelige, og der er ekstra kliks for at gøre tingene.

Med WordPress App’en, så er der de funktioner du har brug for – og nem tilgang til dem. Du kan arbejde meget hurtigere med de hurtige indlæg via app’en, end du kan i din administration.

Ligeledes kommentarer administration er lynhurtig på en mobil / tablet app.

Det eneste du skal gøre for at installere app’en, er at søge i din app store efter “WordPress”, installere den og så følge vejledningen på skærmen, der spørger efter dit brugernavn og kodeord.

3.   Skaler billede i indlægsadministrationen

En af mine store kæpheste har længe været, at WordPress’ mulighed for at skalere billeder var håbløs i forhold til brugervenlighed. Det var heller ikke nemt at undervise i det.

Det har de endelig rettet op på. Selve skaleringen af billeder sker nu direkte i indlægsadministrationen. (Tidligere åbnede den et nyt vindue i browseren).

Det ligner en lille ændring, men er faktisk et KÆMPE skridt for brugervenligheden af WordPress.

4.   Galleri er nu visuelt i indlægsadministrationen

Tidligere når du lavede et galleri, kunne du ikke få en forhåndsvisning af dit galleri i indlægsadministrationen. Det kan du nu.

Det har gjort behandling af gallerier en smule nemmere.

5.   Widgets kan forhåndsvises

Det er ved at være længe siden, at Widget området har fået en opdatering. Det er endelig sket nu.

Du behøver ikke længere træk-slip, da du kan vælge hvor Widgets skal placeres direkte fra den Widget du vælger.

Samtidig kan du nu få en forhåndsvisning på, hvordan det hele vil komme til at se ud, inden du viser din Widget ude på hjemmesiden. Før var det bare enten eller. Det skal nok komme til at blive handy.