Begår du denne fejl når du vælger et WordPress tema?

Brian Brandt 0 kommentarer

Det er en jungle at vælge en WP skabelon

En WordPress skabelon (andre ord der ofte bruges er også “tema, theme, designskabelon”. Det er en og samme ting – det er den som skaber designet på din WordPress hjemmeside. Det er den skabelon der gør, at du kan skifte design på 5 minutter – et helt komplet nyt design.
Det har ligeledes sat tusindvis af WordPress udviklere verden over i sving med at lave disse WordPress skabeloner. Der ligger derfor tusindvis, ja nok hundredetusinde af skabeloner. Alene i WordPress.org’s eget bibliotek (som du kan hente helt gratis fra), ligger der pt over 2.400 forskellige skabeloner. Se dem alle her 

Premium skabeloner

Rigtig mange andre steder, koster skabelonerne mellem 29$ til 99$. Og det er her du skal kigge dig for. Themeforest er nok den største, med over 4.000 forskellige skabeloner. Skabt af måske 3.000 forskellige WordPress udviklere.
Det giver et MEGET bredt forskel i kvalitet og udtryk.

Den største fejl folk begår

Med så mange forskellige skabeloner at vælge imellem, kan du bruge dagevis på at lede efter lige den skabelon, som vil passe ind i dit koncept. Den største fejl folk begår er, at kigge på dem der ser rigtig smarte og har nogle flotte billeder.
Det er en stor fejl.
For du får ikke lov til at bruge de billeder. Der er som regel altid copyright på de billeder – og de er ikke en del af skabelonen, når du efterfølgende installerer dem. De er der i alle de demoer du kigger på, for at vise hvor flot det kan komme til at se.
Det vil sjældent se sådan ud, når du selv er færdig. Det kræver bare et fedt billede-materiale.
Så husk det når du vælger dine temaer – har du billedemateriale til at understøtte designet, så go for it, ellers skulle du måske overveje noget mere simpelt i første omgang.