Du kan udvide din WordPress på 28.950 måder

Brian Brandt 0 kommentarer

WordPress har en filosofi om, at starte simpelt, og så lade brugeren om at udvide til mere avancerede ting. Derfor har du kun de mest nødvendige funktioner i WordPress til at starte med. Det er også en af grundende til, at det er det mest brugervenlige system på denne klode.

Plugins er udvidelser til WordPress

Det er her “plugins” kommer ind i billedet. Det giver dig mulighed for at udvide med mere funktionalitet. Vil du fx have en Facebook Like knap, så kan du installere et plugin.
Vil du have en kontaktformular, så installerer du et plugin.

Det kan også være, at du vil have en sej galleri funktion, så er der plugin til det. Måske et forum, dit eget sociale medie, tilmelding til nyhedsbrev, flere SEO funktioner, tabeller eller lignende.

Over 28.950 plugins hos WordPress

I skrivende stund har du over 28.950 plugins at vælge imellem hos WordPress. Mange flere, hvis du tæller alle de “private” med, som du typisk kan hente fra folks egen hjemmeside. Det kan være betalte plugins som Gravity Forms.

Plugins sætter dig i stand til, selv at komme rigtig langt med flere funktioner, uden at du overhovedet behøver at kende til programmering. Det har andre gjort for dig. Du skal bare trykke “installer”, og så har du den ekstra funktionalitet.