Har du performanceoptimeret din WordPress side?

Brian Brandt 0 kommentarer

WordPress er et rigtig godt værktøj til at lave en hjemmeside der kan understøtte alle dine marketing tiltag. Du kan skabe en præsentabel hjemmeside, blogge dig til flere besøgende og skabe masser af leads til din forretning. Der findes også et hav af billige eller helt gratis plugins og themes til WordPress, hvilket gør det ekstremt fleksibelt.
Der er dog den hage ved, at mange af de themes og plugins er skrevet med det formål at være nyttige for alle og enhver. Derfor indeholder de tit funktioner og kode du slet ikke har brug for og der bare sænker hastigheden på din hjemmeside.

Men hvad sker der egentlig, hvis din side er længe om at vise indhold?

…så smutter dine besøgende og din side ryger længere ned i listen i søgemaskinerne. Hvilket direkte kan være skadeligt for din forretning.
Der er mange faktorer der sammen afgør din sides hastighed og det kan være svært at overskue for almindelige mennesker, der ikke sidder og roder med performanceoptimering til dagligt.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, så tager jeg en vurdering af din hjemmesides hastighed og ser om den kan forbedres.