Hvad er WordPress?

WordPress er det “software” som en blog (forkortelse af Weblog) er bygget på. Det er et værktøj som sørger for at din blog gør de rigtige ting og får det rigtige design.

Hvad er WordPressHer giver jeg svaret på:

Hvad er WordPress

En blog er i princippet en hjemmeside, og bloggen er bare en funktion du kan have på din hjemmeside.

WordPress er et CMS

I en anden betegnelse kalder man det et “Content management system”, (forkortet CMS), som direkte oversat lyder “indholds håndterings system”. Det vil sige, at det er et system, som håndterer alt dit indhold. På en blog er det tekst, billeder og måske video og lydfiler.

Wordpress har eksisteret i rigtig mange år, og er det som man kalder open source kode. Open source er en bred betegnelse for, at en masse frivillige har siddet og skrevet al koden til softwaren. Det gør en masse frivillige i dag, og flere og flere hjælper efterhånden til med konstant at udvikle og forbedre softwaren. Det gør WordPress til et rigtig gennemarbejdet software, som flere millioner af hjemmesider verden over benytter.

Eksempler på folk der benytter WordPress er Barack Obama, Gordon Brown, Ekstra Bladets netnationen, New York Times og millionvis af andre.

WPDK designer til WordPress platformen

WPDK bruger dette WordPress værktøj til at designe din blog og var Danmarks første dedikerede WordPress blog designere. Alle vores hjemmesider er bygget på det stærke cms software. Det gør det muligt for dig selv at skrive indhold og ligge billeder på din hjemmeside. WordPress er også gjort rigtig brugervenligt, så folk uden teknisk snilde også kan være med.

Wordpress officielle side – www.wordpress.org

Wordpress officielle danske side – www.da.wordpress.org

Send et svar