Hvilket webhotel skal jeg vælge til WordPress

Brian Brandt 0 kommentarer

Det er det spørgsmål, jeg har fået flest gange i min tid som WordPress konsulent.
Se min anbefaling længere nede.

Det er altid en udfordring for folk at vælge, da der findes hundredevis af udbydere af WordPress hosting (webhotel). Nogle webhotel udbyderer siger de er super optimeret til WordPress selvom de ikke er, andre nævner ikke WordPress og nogle kan slet ikke bruges til WordPress.

Hvad skal du så vælge ?

Jeg har igennem mange år skiftet en del mellem hvem jeg anbefalede – WordPress udvikler sig hele tiden, og det er ikke altid, at webhotellerne udvikler sig med. Derfor har det skiftet.

De sidste par år, har jeg dog til private og mindre projekter anbefalet Unoeuro. Og det gør jeg også stadigvæk. Det er der dog en vis usikkerhed forbundet med – at det er shared hosting og ikke nemt at opgradere til en større løsning.

Unoeuro er billig hosting og godt for de fleste mindre projekter. Det er bare ikke godt til lidt større projekter.
Det er heller ikke optimalt, hvis du vil basere din forretning på din hjemmeside – der skal du have lidt mere sikkerhed og hastighed.

Derfor anbefaler jeg SiteGround

Jeg er begyndt at anbefale SiteGround til de der driver en seriøs virksomhed og har brug for en mere professionel løsning. Det koster lidt ekstra – men du har større mulighed for at vokse med et SiteGround webhotel. Også uden at skulle kende til optimering af VPS, som er det Unoeuro vil have dig til at vokse på.

Jeg anbefaler et Grow Big webhotel hos SiteGround. De tager automatisk en daglig backup af hele din server – så hvis din WordPress bliver hacket i smadder, så kan de gendanne for dig. Og på Grow Big løsningen får du en ekstra god caching, som gør din side lynhurtig.

Det er nogle gode gutter der står bag SiteGround, og de har imponeret mig med deres hurtige og hjælpsomme support. Det er jo selvfølgelig på engelsk, men den er aldeles fremragende alligevel.

Du kan bestille et webhotel hos SiteGround her

1 click installation af WordPress

Hvis du vil i gang med WordPress på fx Unoeuro, så har de en nem mulighed for at installere WordPress helt uden besvær. De har nemlig en 1 click installation.

For at gøre det endnu nemmere for dig, så har jeg faktisk lavet en guide til hvordan du gør det.
Den finder du på en ny hjemmeside jeg har startet til formålet:

1 click installation af WordPress