Iværk og Ivækst 2010

brianbrandt 0 kommentarer

Jeg er lige kommet hjem fra en tur til Iværk og Ivækst 2010 – en længere bustur fra Herning. 5 timer derover, og 6 timer hjem (at køre ud af København kl. 16 en fredag eftermiddag er jo en dødssynd).

Mit formål var egentlig bare at netværke med folk jeg så sjældent får chancen for at møde. Alle standende var 2. Prioritet – men alligevel spændende nok lige at se hvad der rørte sig på forskellige områder. Jeg savnede dog flere iværksættere – jeg troede det var en messe for dem, men de var desværre i fåtal. Sidste år var der flere.

Jeg havde kun noget der lignede 3,5 time på messen, så det var nærmest speed-networking jeg lavede, og måtte desværre afbryde samtalen med et par stykker, hvis jeg skulle nå alle jeg håbede.

Amino-standen var som altid meget velbesøgt, og det var også der omkring jeg snakkede med flest. Rystede da også lige hånd med Thorborg, fedt at se han stadig laver gulv-arbejde J.

Tak for snakken til Brian, Matthias, Jacob, Thorborg, Yngvi, Simon, Anette og hele First Mover bussen for hyggelig snak derover og hjem.