Konverter fra TypePad eller Blogger til WordPress

Har du en TypePad eller Blogger blog, så er det muligt at skifte til WordPress. Denne konvertering kan WPDK hjælpe dig med.

Hvad er så fordelen ved at skifte?

Blogger og TypePad er hosted på andres servere. Det udgør en risiko for at deres service en dag bliver lagt ned, og du måske mister alt indholdet. Du er også underlagt deres regler og måder at gøre tingene på. Ofte kan du heller ikke få de funktioner, du lige har behov for.

WordPress derimod er installeret på dit eget webhotel (self-hosted), og du har selv alle rettigheder til at ændre i opsætning, design, funktioner, og dine muligheder er langt bredere.

TypePad koster en pris i måneden, hvilket du ikke betaler til WordPress som er helt gratis (open source). Det eneste du skal betale er webhosting.

Ikke uden komplikationer at konvertere

Det er ikke helt ligetil at konvertere fra TypePad eller Blogger til WordPress. Typepad gør det muligt at få alle indlæg med over på din nye blog, men der kan være problemer med billederne. Det kræver en masse manuelt arbejde, og i værste fald skal man selv ind og indsætte alle billeder igen.

Blogger giver dig heller ikke en nem mulighed for at tage billeder fra din blog med over. Det kan også være en meget snørklet proces, som kræver, at man ved, hvad man gør.

Kan jeg tage min Pagerank med, når jeg konverterer?

Ja, det kan du faktisk godt. Det kræver en masse teknisk indviklede ting, men dem sørger WPDK for, at der bliver styr på. Da det kan være lidt kompliceret, kan der være risiko for, at et par enkelte indlæg mister deres rank-værdi, specielt hvis det er en dansk blog, da æøå kan skabe lidt problemer.

Det er en risiko, men generelt gøres det smertefrit, og vi tager backup undervejs.

Prisen på konverteringen

Prisen for at konvertere fra Typepad og Blogger til WordPress er afhængig af størrelsen på din blog hos netop de to weblog tjenester. Jo færre indlæg på din blog, jo lavere vil prisen blive.

Priseksempel

Et skifte fra en Typepad blog med 50 indlæg vil koste ca. 3.000 kroner.

Indeholder bloggen 100 indlæg, vil det koste ca. 5.000 kroner.

Dette spring skyldes, at der er en masse manuelt arbejde i hvert eneste indlæg, hvilket tager en del tid.

Disse priser er uden en WordPress blog installeret, som der kan konverteres til. Dette kan WPDK selvfølgelig også hjælpe dig med, men installationen og designet af den blog, vil være en merpris, som er individuelt tilpasset.

Så det er overhovedet ikke umuligt at konvertere fra en Typepad eller Blogger blog til WordPress. WPDK skal nok hjælpe dig smertefrit igennem processen.

 

Send et svar