Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

WordPress kursus for begyndere i København

mandag 12. marts 2018 @ 08:30 - 15:30

DKK2495

Denne dag er for dig som enten gerne vil i gang med WordPress, eller har haft det installeret på din hjemmeside, men aldrig rigtigt kommet ind i de grundlæggende funktioner.

Tilmeld dig kurset nu

Kurset foregår den 12 marts på Tivoli Hotel og Kongrescenter.

Jeg gennemgår det meste af WordPress administrationen, hvilket inkluderer:

 • den bedste måde at udgive indlæg og sider på
 • korrekt brug af kategorier og tags
 • behandling af billeder, video, lyd og andre medier
 • brugen af WordPress som CMS (en traditionel hjemmeside)
 • det fleksible menu system
 • widgets til at styre sidemenuen
 • vi prøver at ændre designet på vores hjemmeside (temaer)
 • udvidelser i form af “plugins” (over 54.000 forskellige ekstra funktioner er tilgængelig)
 • en smule søgemaskineoptimering (du vil jo gerne til tops i Google)
 • ønsker fra kursus deltagerne

Jeg tager i undervisningen udgangspunkt i den WordPress bog jeg har skrevet. Det er skrevet netop til brug i undervisning og du vil efter kurset kunne støtte dig til hæftet, når du selv skal arbejde i WordPress.

Hvad har du lært når du går fra WordPress kurset?

Du kan efterfølgende selv administrere din egen WordPress hjemmeside, har fået tryghed i regelmæssige backups, ved hvordan du udvider WordPress med nye funktioner og har nu bedre forudsætninger for at hyre den rigtige hjælp til designet.

WordPress er meget brugervenligt, men du skal kende til de basale ting for at kunne bruge dens fleksibilitet – og det lærer du på dette kursus.

Hvem er underviseren

Du bliver undervist af Brian Brandt. Giraffen på billedet. Jeg har undervist kursister i WordPress siden 2006, hvilket gør mig til Danmarks mest erfarne WordPress underviser. Jeg har igennem tiderne haft hundredevis af deltagere igennem – både folk på begynderniveau og folk med en webdesigneruddannelse bag sig.

Det er den erfaring jeg bruger til at gøre undervisningen helt lavpraktisk og forståeligt for alle. Jeg justerer tempoet ind i undervisningen baseret på de enkelte kursisters niveau, så alle får super meget med hjem fra dagen.

Tilbage i 2010 skrev jeg Libris hæftet WordPress, der har solgt over 10.000 stk og er blevet oversat til norsk. Sidenhen har jeg skrevet bogen WordPress for Begyndere og SEO af WordPress.

Hvad kurset ikke lærer dig

WordPress kurset lærer dig ikke at installere WordPress på den besværlige måde med FTP, Mysql og den slags. Der vil i stedet være en vejledning til, hvordan du bruger en 1-click-installation, som gør det mulig at installere WordPress på 5 minutter.

Inkluderer WordPress hæfte (værdi 299 kr), rundstykker til morgen, frokostbuffet og kaffe/kage til eftermiddag.

Har du spørgsmål inden du tilmelder dig, så kontakt Brian Brandt på 27 11 28 48.

Der er max deltagerantal på 10 stk – så vent ikke for længe med at tilmelde dig, kurset i København bliver som regel ret hurtig fyldt op.

Du kan betale med kreditkort direkte her på siden eller vælge at få tilsendt en faktura.

Tilmeld dig kurset nu

Tilmeldingen er bindende. Ved eventuel afbud refunderes 50% af kursusgebyret – uanset årsag hertil. Ved tilmelding til kommende WordPress kursus, fratrækkes “afbudsgebyret”. Jeg forbeholder mig retten til at aflyse / flytte datoen.

Detaljer

Dato:
mandag 12. marts 2018
Tidspunkt:
08:30 - 15:30
Pris:
DKK2495
Begivenhed Kategori: