MBiT lægger om og bliver til WPDK

brianbrandt 0 kommentarer

Det hele startede egentlig tilbage i 2001, hvor Brian Brandt startede firmaet MB IT center sammen med Martin Bach. Deraf navnet MB it center. En lille virksomhed der solgte PC hardware, software og lavede installationer for folk.

Efter et års tid eller to blev de to opløst og gik hver til sit. Brian startede istedet op som webdesigner og brugte virksomhedens CVR nummer til istedet nu at lave webdesign og trak samtidig navnet sammen til MBiT.

Nu efter en årerække som webdesigner på fritidsbasis, er Brian Brandt gået selvstændig og har igennem flere år installeret og designet WordPress blogs. Derfor var det tid til at lægge virksomheden om, og lave en navneændring.

Navnet endte med –

WPDK – danske wordpress designere

– som er mere svarende til hvad Brian Brandt egentlig går og laver.

Navnet lægger også mere op til at der er flere personer i virksomheden, hvilket også er sandt i form af flere freelancere der er tilknyttet. Der er tilknyttet en webshop-programmør der tager sig af betalingsløsningerne, en super dygtig grafiker og en trainee i php-programmering der koder specielle plugins, samt en skarp person der laver søgemaskineoptimering / linkbuilding.

Så alt i alt er vi stolte af at kunne præsentere det nye navn og website – WPDK.