Medlemsside i WordPress

brianbrandt 4 kommentarer

Jeg har tidligere skrevet lidt om online communities til WordPress og som regel har man efterfølgende også behov for at kunne lave medlemssektioner, hvor det kun er registrerede brugere der kan se bestemte indlæg.

WordPress har en indbygget funktion, hvor du kan indstille et indlæg eller en side til at være “privat”.

privat wordpress

Det er i mange tilfælde nok, da man så kan sende folk til en registreringsside, og hvis de så skriver navn og email, kan de 5 minutter efter være inde og se siden. Og du har nu fået deres navn og email, som du efterfølgende kan bruge til at markedsføre dig med.

Det er i sin simple form stadig brugbart, men det mangler en ting – betalingsdelen.

Betalt medlemssektion

Det er her at du får brug for ekstra software, eller et par ekstra plugins for at kunne tage imod betaling. Du kunne selvfølgelig lave en simpel kontaktformular, måske ved hjælp af Gravity Forms, og så tage imod betaling ved bankoverførsel – men internethandel og bankoverførsel har aldrig være en god cocktail.

Du kan også sætte en rimelig stabil betalingsløsning op med Paypal – men den synes jeg stadig er lidt vel amerikansk, men det er en billig løsning, hvor du hurtig kan være i gang. Så risikoen er ikke så stor.

Hvilke plugins til medlemssider i WordPress

Amember membership software

Den jeg plejer at anbefale er Amember. Det er klart det bedste membership software der eksisterer på markedet efter min mening. Og tro mig, jeg har prøvet adskillige demoer. Der er kun to fejl ved Amember, 1) Det kan alt for meget efter min mening 2) Dets administration er tudegrimt at kigge på. Udover det, så kan stable et rigtig godt membership site på benene ved at bruge det.

Det har endda indbygget affiliateprogram, så du ikke behøver at gå igennem de større affiliate netværk (hvilket dog har andre fordele).

Amember bliver ikke direkte integreret i din WordPress administration, så alt hvad du laver skal behandles i et andet kontrolpanel end din WordPress – fx på http://mitweb.dk/amember/admin. Det er dog noget man efter min mening sagtens kan leve med. Det spiller dog stadig 100% sammen med brugere på din WordPress blog og adgangen til indlæg du har gjort privat.

Wishlist member til WordPress

Dette Wishlist Member medlemsplugin til WordPress bliver i modsætning til Amember fuldt integreret med din WordPress administration, hvilket føles som om man har lidt mere kontrol. Det er ikke så avanceret som Amember, men det kan alle de basale ting du skal bruge for at køre en medlemsside i WordPress.

Du har mulighed for at spille det sammen med en lang række eksterne systemer som Aweber nyhedsbrev system, Paypal og andre.

Deres support er ret effektiv, og de gange jeg har haft brug for det, har de svaret hurtigt, selvom de sidder på den anden side af kloden. Deres administration er også langt kønnere og mere intuitiv end Amember, hvilket gør det mere behageligt at arbejde med.

Betalingsgateway og betalingsmoduler

Det er software fra udlandet, og derfor har de ikke tænkt en dankort betalingsløsning ind i produkterne fra start. Der skal ekstra udvikling til at for at du kan tage imod dankort.

Jeg har fået udviklet et modul til Amember, så det spiller sammen med en Quickpay betalingsgateway. Det gør det muligt at tage imod dankort. Pt er der ikke udviklet noget til Wishlist Member, men det kan arrangeres.

Hvis du ønsker at lave en medlemsside i WordPress, så kan jeg sætte Amember op for dig, hvor jeg integrerer en dankortløsning. Det har jeg efterhånden gjort en del gange og har stor erfaring med det.

Udover det kan jeg også sparre med dig om hvordan du bedst laver et medlemsside, da det har jeg også en del erfaring med set fra et online marketings perspektiv. Giv mig et kald på 30494 007, så kan vi tage en snak om hvad jeg kan hjælpe med.Discussion

 • Jens Holm

  Hejsa Brian

  Hvis det er forskellige læse og skrive rettigheder, man søger, så kan jeg klart anbefale Justin Tadlock’s member plugin. ret eksisterende roller opret nye roller og giv de rettigheder du vil. Member plugin’et integrerer sig smukt i WordPress, og man bruger kun de dele man er interesseret i, resten loades ikke.

  08-06-10
 • Sophie Hovdekorp

  Hej Brian

  Har du planer om at udvikle en lignende dankortløsning til WLM?
  Bruger wishlistmember plug-in’et til flere af mine egne og kunders platforme og er meget glad for den. men for flere vil det blive et issue, ikke at kunne tage Dankort.

  Lige nu har jeg til en kunde fundet en løsning via zenbilling.dk, men vil gerne vide om der er en mere direkte løsning i sigte.

  Eller kender du til nogen, der er interesserede i at lave en sådan løsning?

  Kh.
  Sophie

  08-06-10
  • Brian Brandt

   Lige pt er der ikke sådan en løsning i sigte til Wishlistmember, ikke fra min side anyway. Jeg har programmeret mit eget lille medlemsplugin og koblet det sammen med GravityForms – så det er ikke noget jeg kommer til at programmere. Jeg skal ikke kunne svare på om andre i WP communitiet har udviklet en kobling til en dansk betalingsgateway.

   08-06-10
 • Kenneth Rasmussen

  Hejsa..

  Hvad skal jeg bruge af plugin til min wordpress, for at kunne lave en medlemsside, og modtage betaling via paypal.

  Jeg har hørt der er 2 plugin jeg skal bruge og at de til sammen koster omkring (under) kr. 500,-

  Håber der er nogle der kan hjælpe. (og måske sætte det op)

  Mvh Kenneth

  08-06-10
 • Der er lukket for kommentarer