WPDK opkøbt af Ørskov Gruppen

brianbrandt 0 kommentarer

Det er mig en glæde at kunne fortælle, at Ørskov Gruppen har opkøbt WPDK og alle dens aktiviteter. Selve overtagelsen skete pr. 1. juli 2011.

Hvorfor opkøbet

WPDK har stormet fremad det sidste års tid, med masser af kundetilgang og større opgaver – det har medbragt ansættelse af et par medarbejdere, freelance som fastansatte.

Jeg følte selv jeg stod ved en skillevej – enten skulle jeg ansætte flere personer, sige fra til opgaver, eller noget helt tredje. Tilfældigvis faldt jeg i snak med Peter Glargaard fra Ørskov Gruppen, og de havde overvejet WordPress som en platform – og så tog det ene skridt det andet, og det hele endte i et opkøb.

Hvad betyder opkøbet

For dig som kunde eller samarbejdspartner betyder det ikke det helt store – der vil godt nok stå Ørskov Gruppen på eventuelle fakturaer, men jeg vil stadig stå i spidsen for WPDK og fortsætte udviklingen opad. Du vil stadig kunne få fat i mig på telefonen, men fremover også en masse andre folk med forskellige spændende kompetencer.

Der bliver en lille ændring i placering af virksomheden, da WPDK rykker rødderne op fra Kibæk og flytter til Skjern.

Det løsner mig fra en del administrative roller, og giver mig muligheden for at udvikle WPDK i en fortsat positiv retning – og liegeledes er planerne, at jeg skal arbejde en del mere online markedsføring med ind i Ørskov Gruppen.

Jeg glæder mig til fremtiden, og se hvad der sker med WPDK – håber du vil med på den rejse.