Sådan laver du en WordPress installation på 5 minutter

Brian Brandt 0 kommentarer

Det er super nemt at installere WordPress i dag

Da jeg startede ud for snart 10 år siden med at bruge WordPress, da kunne det virke som en rimelig besværlig proces, at installere WordPress. Da jeg så havde installeret de første 10 – 15 stykker, så kunne jeg gøre det pæn hurtigt. 

Men det krævede stadigvæk kendskab til FTP, MySQL, hosting, (i nogle tilfælde CHmod) og andre spøjse tekniske ting.
Hele den tekniske del er vi helt ovre i dag.
I dag kan du selv gøre det – uden kendskab til teknikken.

1 click installation er her for at hjælpe

Rigtig mange webhoteller er begyndt at tilbyde en 1 click installation, som giver dig mulighed for at installere WordPress med 1 klik på musen (næsten). Når først du har købt dit webhotel, skal du bare finde stedet og så gør webhotellet alt arbejdet for dig.
Det gør det virkelig muligt for dig, at få din egen WordPress installation, uden at du skal have fat i en webdesigner. Det gør jo selvfølgelig mig arbejdsløs i nogle tilfælde – men filosofien bag WordPress er, at du selv skal kunne så meget som muligt. Derfor er 1-click installatioen en god ting.
Jeg henviser faktisk rigtig mange til den artikel jeg har skrevet om at gøre det med Unoeuro
Læs den her:
(der er masser af billeder med forklaringer)
Jeg skrev den anden dag om WordPress hosting, hvor jeg også anbefalede SiteGround som det mest professionelle valg.
Der kan du også sagtens lave en 1-click installation.