Serviceaftale – Opdatering og vedligehold af WordPress

Det er vigtigt at holde sin WordPress blog opdateret, da du ellers risikerer at have nogle sikkerhedsbrister i bloggen. Det er sket, at hackere er gået ind på folks blog og fjernet alle indlæg, eller ændret kodeordet til din administration. Den skade der sker, kan i mange tilfælde være uoprettelig.

Dette kan forhindres, hvis man sørger for konstant at holde sin blog opdateret. Det er WordPress udviklerne som sørger for at holde alle sikkerhedshullerne lukket, og konstant holde softwaren opdateret.

WordPress opdateres jævnligt

Wordpress udviklerne opdaterer jævnligt, cirka mellem hver 4. eller 5. måned kommer der en større opdatering. Skemaet for de store opdateringer kan ses her – WordPress Roadmap. Derimellem kommer så en masse små opdateringer, som retter de små bugs, fejl og andet, som udviklerne har fundet efter udgivelsen af sidste version.

Udover det bliver alle plugins man benytter også jævnligt opdateret. Det er som regel oftere end WordPress selv.

WordPress gør det heldigvis rimelig nemt for os, da man har mulighed for at opdatere igennem administrationen – men risikoen for at det går galt, er der trods alt stadigvæk. Det kan være dit webhotel ikke understøtter den slags opdatering, og så kræver det at opdatere ens WordPress blog at man sletter de gamle filer (men ikke alle), og installerer de nye opdaterede filer. Det er vigtigt, at man ved 100% hvad man gør, når man opdaterer, da man ellers risikerer at miste alt sit indhold, billeder og indstillinger.

Vi tilbyder at vedligeholde og opdatere din blog, og du har to muligheder:

Opdatering for en enkelt gang

Vi opdaterer din blog til nyeste version, prisen afhænger af din WordPress version.

Vi tager backup af alle filer og database inden opdateringen foretages. Så hvis opdateringen går galt, kan vi altid genetablere bloggen.

Denne opdatering er som regel kun nødvendig, hvis automatisk opdatering ikke virker.

Service og Vedligeholdelsesaftale

Vi tilbyder at holde din blog opdateret med alle de løbende opdateringer som WordPress kommer med. Samtidig holder vi også alle dine plugins (funktioner) opdateret.

En sådan serviceaftale koster typisk 1.500 kroner ex moms pr måned. (men afhænger af kompleksiteten af din WordPress installation)

Du skal tegne dig for minimum 6 måneder den første gang (da vi bruger en del tid i starten på at lave sikkerhedsforanstaltninger og sætte maskineriet i gang).

Denne aftale indeholder følgende:

  • Ved opstart af serviceaftale sørger vi for at opdatere alt til nyeste version
  • WordPress holdes opdateret til nyeste version
  • Der laves løbende sikkerhedstjek på hjemmesiden
  • Alle dine plugins (funktionerne) holdes opdateret til nyeste version
  • Daglig backup af databasen
  • Skulle det ske, at din blog bliver hacket, så sørger jeg for at genetablere den
  • Løbende optimering af WordPress når nye muligheder bliver muligt

Kontakt os allerede i dag (2876 7997) for at høre nærmere om denne serviceaftale og få din WordPress opdateret til nyeste og mest sikre version.

Send et svar