Video – WordPress kontrolpanelet

brianbrandt 6 kommentarer

Dette er min første video om WordPress. Den gennemgår hele kontrolpanelet med en kort forklaring til de forskellige punkter. Håber du kan få noget ud af videoen – er du en erfaren WordPress bruger, er der ikke meget at hente for dig.Discussion

 • Anja

  Tak for denne video – har lige installeret WordPress, så fint med denne lille intro. Håber du vil følge op med flere videoer 🙂
  vh
  anja

  02-12-09
  • Brian Brandt

   Tak for det anja – jo, jeg har flere videoer i støbeskeen. Skal bare lige have afsluttet mit Libris hæfte om WordPress.

   02-12-09
   • rkhanen

    Jeg er absolut køber til dit hæfte. Skal ned og kigge i boghandlen i dag. Skal nemlig sætte min egen hjemmeside op og der vil wordpress være rigtigt god – blandt andet fordi jeg overføre min blogger til den. Glæder mig til hæftet! Er det Camtasia du bruger?

    02-12-09
    • Brian Brandt

     Tak for det – håber du får god brug af hæftet. Den viser dog ikke hvordan du overfører fra blogger til wordpress, da det er lidt mere kompliceret end hæftets formål.
     Jeg bruger Screenflow til Mac.

     02-12-09
 • Philip

  Jeg kan ikke se videoen, tror der er noget galt med din hjemmeside?

  02-12-09
 • Der er lukket for kommentarer