Virksomhedsblog

Det at have en blog tilknyttet ens virksomhed kan være en rigtig effektfuld måde at knytte kontakt til ens kunder, leverandører, forhandlere, medarbejdere og mange andre interessenter. Mulighederne med en blog er meget store og WPDK vejleder, rådgiver og fortæller gerne om fordelene ved at have en WordPress blog.

Kender du allerede fordelene, så kan WPDK hjælpe dig med at designe en WordPress blog, som direkte kan tilknyttes jeres eksisterende hjemmeside eller helt erstatte den. Det vil sige, at der er 2 muligheder.

  1. Bloggen får nøjagtig samme design som jeres nuværende website og giver derfor en genkendelighed for jeres besøgende. I behøver herved ikke at ændre på jeres hjemmeside og bloggen kan evt. ligge på et subdomæne (et subdomæne er ex. www.subdomæne.hjemmesiden.dk).
  2. Bloggen går ind og erstatter jeres nuværende website og blogfunktionen bliver en underliggende del. Det vil sige, at websitet egentlig fungerer som et website med kontaktoplysninger, beskrivelse af virksomheden og hvad der ellers plejer at ligge på en firmahjemmeside. Derudover kan man så trykke på et link, der bringer dig ind på bloggen, hvor man som firma løbende har opdateret med nye indlæg. Dette åbner jo op for at I kan få et helt nyt design til jeres hjemmeside. (Der er selvfølgelig også mulighed for at designet er komplet magen til jeres eksisterende, det er bare installeret med et WordPress cms system bag).

En tredje mulighed er dog også, at vi installerer bloggen på et helt nyt domæne (ex. www.jeresfirma-blog.dk). Dette giver en ekstra frihedsgrad til at eksperimentere lidt mere og prøve nogle ting af, som måske ikke er så hensigtsmæssigt på jeres firmas hjemmeside.

Virksomheder der med fordel bruger WordPress / blogs

  • Ford
  • Gordon Brown
  • Arla
  • New York Times
  • Joybox
  • Mamaslife

Og tusindvis af andre virksomheder har fundet ud af, at det tilfører virksomheden en helt ny dimension.

Husk på, at det er bedre at folk snakker skidt eller godt om din virksomhed på et sted, hvor du selv kan styre informationen.

Send et svar