WordCamp i weekenden

brianbrandt 0 kommentarer

Så er tiden kommet til WordCamp 2010, som foregår i København. Jeg glæder mig helt vildt – en hel weekend hvor der bare skal nørdes med WordPress i selskab med andre der har samme interesse. Det kan kun blive godt.

Det starter lørdag formiddag, og jeg skal selv holde et par oplæg. Lørdag formiddag skal jeg snakke om “WordPress som CMS” og søndag skal jeg fyre løs med alle de fede plugins jeg kender til. Jeg vil forsøge at snakke om 50 plugins på 45 minutter – hvis det skal lade sig gøre, kræver det vist en minigun eller Chuck Norris. Udover det vil jeg være med i et roundtable, hvor vi vil sidde 4 personer der hver har vidt forskellige evner indenfor WordPress – og de besøgende kan så fyre løs med spørgsmål.

WPDK sponsorere også vandflasker til eventet, som har lidt skamløs reklame til WordPress Hosting, WordPress Manual og selvfølgelig WordPress Design.

Det bliver et par forrygende dage, og jeg håber vi ses i Kulturhuset på Vesterbro.