WordPress analytics uge

brianbrandt 0 kommentarer

Jeg skrev tidligere, at jeg skriver Libris hæftet om WordPress, og det var årsagen til at der har været lidt stille den sidste stykke tid. Det og blandet sammen med ekstra mange kunder i januar måned – folk har fået fornyet energi efter nytår, og nu skal projekter søsættes.

Jeg har dog alligevel pønset lidt med forskellige artikler – og det bliver til en hel uges indlæg, et hver dag om analytics i forhold til WordPress.

Analytics i WordPress

Det er blevet mere og mere populært at analyse sin trafik, for dermed bedre at kunne optimere sin hjemmesides trafik. Det skal til, for at skabe en bedre konvertering.

Så for at varme op til, at Morten Vadskær og Jacob Kildebogaards nye Analytics bog kommer på banen i slutningen af januar, (som du selvfølgelig har tilmeldt dig deres nyhedsbrev, så du ved hvornår den kommer, ikk? Ellers gør det med det samme).. varmer jeg op med en Analytics uge.

Den kommer til at indeholde emner som integration af Google Analytics, opsætning af mål, Feedburner og Google Website optimizer. 5 dage der kan hjælpe dig til at sætte din blog op til virkelig at måle det mest essentielle trafik på din blog.

Vi ses på mandag i næste uge, hvor det starter.