WPDK skriver Libris hæfte om WordPress

brianbrandt 1 kommentar

Update: WordPress hæftet er udkommet. Det kan findes på Libris hjemmeside eller i boghandlere og butikker rundt om i landet.

Jeg har fået til opgave at skrive Libris hæftet om WordPress, hvilket også er årsagen til at der har været lidt stille på bloggen det sidste stykke tid. Jeg har nu siddet i en måneds tid og skrevet på bogen næsten hver eneste dag.

Libris WordPress hæfte

Nu er jeg dog endelig færdig, og jeg er gået i gang med at gennemlæse den, og min redaktør er også i gang. Så nu er ventetiden ved at være ovre for jer, som har fulgt mig på Twitter, hvor jeg jævnligt har skrevet lidt om hvad den kommer til at indeholde.

Min deadline er d. 1. februar, så skal bogen være helt på plads. Derefter skal Libris formentlig bruge en måneds tid eller to, før hæftet endelig lander i boghandleren. Så lidt tålmodighed skal du altså stadigvæk have.

Du kan dog i mellemtiden stadig downloade min gratis korte WordPress manual her.Discussion

  • Begyndertips til WordPress | WPDK

    […] i marts udkom mit hæfte om WordPress igennem Forlaget Libris. Det er et begynderhæfte og er fyldt med små begyndertips til WordPress. […]

    16-01-10
  • Der er lukket for kommentarer