WPDK hjælper børn i Zambia og Venezuela

brianbrandt 1 kommentar

For nogle måneder tilbage blev jeg gjort opmærksom på et rigtig spændende velgørenhedsprojekt, kaldet Eventure.

Det er en masse entusiastiske mennesker der har købt et stort stykke land i Zambia, og et stort stykke i Venezuela. På disse områder vil de så begynde at opbygge små landsbyer og på den måde starte udviklingen op i området.

Jeg synes det er en fantastisk måde at hjælpe de afrikanske og sydamerikanske nødlidende. Fremfor bare at sende penge ned uden at vide hvad de reelt går til – så har man nu mulighed for at se tingene udvikle sig og blive til noget.

WPDK laver Eventures hjemmeside

Det er så her WPDK kommer ind i billedet. Vi har nemlig valgt at hjælpe med at udvikle hjemmesiden, så man har mulighed for at følge med i projektets udvikling. Dette er vores måde at lave velgørenhed på.

eventure

Jeg vil hellere bruge min ekspertise på velgørenhed, end mine penge. Det får jeg det meget bedre af, end bare sende penge. Jeg føler at have bidraget meget mere på den måde.

Hjemmesiden er gået live og kan findes her – Eventure projektet

Der er stadig ting at lave på hjemmesiden, da det jo er et projekt i udvikling, men allerede nu kan du finde gallerier med billeder fra Zambia og et forum hvor folk tilknyttet projektet kan kommunikere og udefrakommende kan stille spørgsmål. Der er også en masse videoer som iværksætterne bag projektet har lavet. Alt i alt et meget spændende projekt, som jeg er glad for at være en del af.Discussion

 • Martin Albertsen

  Hej Brian,

  Jeg syntes det er en rigtig god måde at hjælpe på!

  Hjemmesiden er blevet rigtig flot og forhåbentligt får den en masse mennesker til at sende penge ned til nogen, der virkeligt har brug for dem.

  De bedste hilsner
  Martin Albertsen

  19-12-10
 • Der er lukket for kommentarer