You are currently viewing Med assistance kan det ikke gå galt

Med assistance kan det ikke gå galt

Boligkøb involverer mange elementer, som til tider kan virke uoverskuelige for nogle førstegangskøbere – derfor er det vigtigt at få hjælp, til det man er forvirret omkring. Selvom du er en køber, som er handlekraftig, og gerne selv vil tage dig af det, kan det have konsekvenser, hvis man ikke er indforstået med diverse regler inden for boligbranchen; heldigvis er der masser af hjælp at hente online.

En ordentlig forhandling skal være på sin plads

Der er mange skarpe mennesker derude, som ved hvordan man håndterer forskellige situationer, på en måde, der er til nytte for en. En erfaren boligadvokat er en af disse mennesker, da han eller hun sidder inde med omfattende viden om boligmarkedet, hvilket strækker sig over flere år.

Få en fordelagtig købspris forhandlet i hus

Boligadvokatens hovedformål er at hjælpe dig, som huskøber, med at få den bedste aftale ført ud i livet. Derudover er det også boligadvokatens job, at gennemgå og godkende købsaftalen, for at sikre, at du ikke bliver offer for svindel eller andre kriminelle handlinger.  

Ethvert boligkøb kræver grundige inspiceringer, hvilket en boligadvokat også – og burde – sørge for. Boligadvokaten sikrer at tingslysningsprocessen er tilfredsstillende, og at boligen er i den bedste stand inden køb. Når man køber en bolig, vil man helst udgå uforudsete ekstra udgifter, der potentielt kan opstå, hvis der er nogle ting, man ubevidst har sprunget over, heriblandt skatter og ejeskifteforsikringer.

En kompetent boligadvokat, undersøger og rådgiver dig om hvorvidt det kan betale sig at få en ejerskifteforsikring eller ej, hvilket selvfølgelig afhænger af købsaftalen. Ejerskifteforsikringer er til for at beskytte boligejere imod fejl og mangler, som ikke har været åbenlyse fra starten.

Skat skal man aldrig spøge med – det er derfor meget vigtigt, at du hyrer en boligadvokat, der kan rådgive og advarer dig om skjulte skatteafgifter, som kunne blive en kæmpe ulempe senere hen.