You are currently viewing Begyndertips til opstart af egen hjemmeside 

Begyndertips til opstart af egen hjemmeside 

Går du og drømmer om at skabe din egen forretning eller hjemmeside hvor du kan skabe værdi for andre ved at tilbyde services eller produkter? En god hjemmeside er et værdifuldt værktøj til at skabe trafik, øge sin afsætning og derved opnå succes. Læs med, og bliv klogere på en række grundlæggende tips til en god hjemmeside. 

Internettet har overtaget store dele af vores hverdag, og dagligt spenderer vi timevis online både i fritiden men også på arbejdet. E-handel og generelt det at drive forretning online, er derfor også blevet ganske populært blandt både store såvel som små virksomheder. Udover at ramme forbrugerne der hvor de er, er det også en mere omkostningseffektiv måde at drive virksomhed på. 

WordPress 

Dét at skabe en hjemmeside, behøves ikke kræve den helt store teknik erfaring eller pengesum. WordPress er et lettilgængeligt styresystem hvor du nemt og hurtigt kan stable din hjemmeside på benene. Det kræver blot, at man slipper fantasien løs, og prøve kræfter med at organisere og skabe et godt layout. Jo mere energi man lægger i det, jo bedre indsigt for man i programmet, og jo nemmere bliver det løbende at optimere så det bliver bedre og bedre. 

Hvis du mangler inspiration til opbyggelsen og designet af din hjemmeside, findes der utallige guides på nettet der kan hjælpe dig godt i gang. Løbende kan du vælge at tilføje nye funktioner eller begynde at bevæge dig over i andre programmer med en mere avanceret html. WordPress er dog et rigtig godt startudgangspunkt. 

Få hjælp udefra 

At stable en hjemmeside på benene er ikke noget man bare lige gør fra den ene dag til den anden. Her kan det være en fordel at søge hjælp og sparring udefra så du er sikker på at skabe en brugervenlig platform der er hensigtsmæssig.  

Yderligere kan man i begyndelsen have behov for at indskyde en større sum penge i hjemmesiden, for at kunne optimere. Dette kan både være i form af tilkøb af diverse fagfolk eller særlige programmer. Hvis opsparingen ikke rækker, kan et lån i dette tilfælde være en mulighed. Der findes adskillige lånetilbud online, hvoraf nogle af de mest populære kan findes på jubii.dk/tjenester/laan/kviklaaan/

SEO-optimering 

Lige så snart at hjemmesiden er blevet stablet på benene, kan det være en fordel at påbegynde et godt SEO-arbejde. SEO er blevet væsentligt for en hjemmeside succes, da en god SEO, hjælper med at rangere højere i Googles søgeresultater. Det er således at man har mulighed for at øge kendskabet til sin hjemmeside og udkonkurrere nuværende spillere på markedet. 

Arbejdet med SEO er en løbende proces man hele tiden kan bygge videre på. Det består af flere forgreninger og er til dels et komplekst arbejde. Man kan dog selv starte i det små ved at begynde at finpudse sine tekstbeskrivelser, layout og generelle design således at siden bliver mere brugervenlig. Jo nemmere siden er at figurere rundt på, desto større sandsynlighed er der for at Google vil blive tilfreds og derved rangere hjemmesiden højere.