You are currently viewing 3 starters til dig der vil handle med kryptovaluta

3 starters til dig der vil handle med kryptovaluta

Kryptovaluta er helt sikkert kommet for at blive, og i takt med at alting bliver mere og mere digitalt, så bliver kryptovaluta også mere og mere populært. Har du ikke været med fra starten og investeret i kryptovaluta, så kan du heldigvis stadig godt nå det.

Det er simpelt at komme i gang, der er faktisk kun 3 ting du skal sætte dig ind i, og dem kan du læse om lige her.

Valg af kryptovaluta

Inden du investerer skal du altid sætte dig grundigt ind i det produkt du ønsker at investere i, så undersøg derfor markedet grundigt inden du vælger hvilken kryptovaluta aktie du skal købe.

Det kan være en god ide at købe flere forskellige slags kryptovaluta og dermed lave en bred portefølje af kryptovaluta aktier. På den måde er du knap så sårbar overfor at en af dine aktier tager et dyk.

Få en wallet

For at kunne handle med, og have, kryptovaluta kræver det at du har en wallet. Du skal afsætte en smule tid til at sætte dig ind i emnet, da der findes en del forskellige, og ikke alle er kompatible og kan det samme.

Derfor kan dit valg af wallet også have betydning for hvilke muligheder du har.

Nogle wallets er gratis mens andre koster penge, her handler det igen om hvilke funktioner du har brug for.

Find en handelsplatform

Det er blevet utrolig nemt at handle med aktier, og flere steder kræver det faktisk kun få klik inden du har oprettet en konto.

Der er dog fordele og ulemper ved de forskellige platforme, så vælg derfor med omhu.

Nogle steder skal du selv indberette til SKAT, og der kan også være stor forskel på kurtagen, altså hvor meget det koster dig at købe og sælge aktier. 

Find derfor den handelsplatform der passer til dig og dit temperament.