You are currently viewing En universal træningsøvelse

En universal træningsøvelse

Træningen skal være nemt og tilgængeligt. I en travl hverdag skal træningen passe ind naturligt og let. En god træningsøvelse er den velkendte pull up øvelse. På dansk kender man den måske som være kropshævninger. Den kræver ikke det helt store. Men det kan være en fordel at læse med her, da der findes et par gode tips.

Ikke alle har tid til at gå ned i et fitnesscenter. Men det er fede er, at man faktisk bare kan lave træningen derhjemme. Hvis man skal lave en pull up kræver det faktisk ikke så meget. Det kræver blot, at man lidt motivation og lyst til at træne. Det kan være en fordel at klikke ind på Nettofitness. Derinde kan man blandt andet finde en pull up bar.

Styrk hjemmetræningen

En pull up bar er et helt genialt produkt til hjemmetræningen. Den er handy og let at flytte rundt på derhjemme. Den monteres let. Det gør den ved hjælp af enten en dørkarm eller andet vægophæng. Det smarte ved en pull up bar er at den er meget funktionel og eksempelvis også kan bruges til at tage armbøjninger med.

Hvis en pull up bar ikke er nok, kan man i stedet anskaffe sig et pull up stativ. Dette pull up stativ tager lidt mere plads. Den er optimal, hvis man vil have den udenfor. Den er ikke helt så mobil som baren. Dog er den meget stabil og sikker. En anden god og sikker mulighed er en pull up bar væg. Denne fastmonteres på væggen. Det kræver lige en lille ekstra smule arbejde.

Kom i gang med pull ups

Det kan være en god ide at indføre pull ups i dagligdagen. Hvis der hænger en pull up bar i dørkarmen, kan man jo altid tage et par pull ups i pauserne i løbet af dagen. Pull ups styrker primært den brede rygmuskel, biceps og core. Hvis man sidder ned længe i løbet af en dag, kræver det at musklerne ind mellem bliver trænet. På den måde undgår man små skavanker.