You are currently viewing Har du tænkt over additiver?

Har du tænkt over additiver?

Hvis du har købt din første bil, så ved du måske ikke, hvad additiver er. Hvis du allerede er bilejer, så har du måske heller ikke hørt om det før. Det er der ingen skam i, men det kan være rigtig godt at vide, hvad additiver er. Additiver er kemiske stoffer, som går ind via din bils brændstof og forbedrer egenskaberne og højner ydeevnen i din bils motor. Netop derfor kan det være godt at kende til additiver, da det er godt at købe til sin bil.

Additivet gør en stor forskel

Additiver kan altså virkelig gøre en forskel for din bil og dens motor. Det er er dyrt at købe og eje en bil, så derfor kan du lige så godt passe på den og få mest muligt ud af den. Det skal dog være additiver i topkvalitet, så det virkelig kan gøre en forskel. Ved at købe gode additiver, så spilder du eller ikke, hverken din tid eller dine penge.

Du kan derfor også overveje, hvilket mærke du skal købe, da det godt kan have noget at sige. Du skal gerne vælge et mærke, som er så godt, at du med tiden ville kunne spare penge på reparationer og vedligeholdelse. Additiver af god kvalitet er også bedre for miljøet, hvilket kun er et plus.

Additiver til diesel eller benzin

Hvad enten din bil kører på diesel eller benzin, så findes der additiver diesel og additiver benzin. Additiver diesel går blandt andet ind og hjælper med at smøre brændstofsystemets komponenter, beskytter motoren mod rust og kan bidrage til færre startproblemer i vintermånederne.

Additiver benzin har mange af de samme egenskaber som additiver diesel. Dog har Additiver benzin blandt andet en stor effekt på at stabilisere brændstoffet og forhindre oxidation. Der er altså utallige fordele ved brug af additiver diesel og additiver benzin, som du kan læse meget mere om.