You are currently viewing Tid til at planlægge ferie i 2022 

Tid til at planlægge ferie i 2022 

Hvor skal ferien gå hen til sommer? Her er nogle tips. 

Cykeltur i Danmark 

Mange fik øjnene op for vores skønne hjemland, da grænserne lukkede, og vi måtte kigge indenlands for at holde vores ferier. Danmark er perfekt til en cykelferie, hvor man kan opleve den danske natur. Vi har jo ikke de store bakker, så de fleste burde kunne være med. Hvis du er nervøs for, om bentøjet kan holde til de længere distancer, kan I jo leje nogle elcykler. Så kan man let have oppakningen med på cyklen, og overnatningen kan klares på nogle af de herlige danske kroer. 

Vintur i Frankrig 

Frankrig er år efter år en af de allermest populære destinationer for danske turister. Det er også med god grund. Frankrig har lidt for enhver smag, uanset om du er på udkig efter sol, familiehygge eller god mad og vin. Frankrig er kendt for nogle af verdens bedste vinområder, som er utroligt smukke at besøge. Områderne er indrettet til turisme, så du kan sove i et gæstehus, og cykle ud og besøge alle de fantastiske vingårde og smage på de herlige dråber. 

Storbyferie 

Det har ikke været så let at rejse, siden pandemien pålagde rejserestriktioner over hele verdenen, men lad os krydse fingre for, at man kan besøge de europæiske hovedstæder til sommer, uden at de er underlagt for mange coronarestriktioner. Et tætpakket Paris, London eller Barcelona kunne meget vel være den tiltrængte oplevelse, der markerer en tilbagevenden til hverdagen. Der skal nok være rigeligt med muligheder for gode kulturoplevelser, restaurantbesøg eller shoppingture. 

Storbyferierne har altid været populære blandt danskerne, som er valfartet mod storbyens puls på ferierne. Særligt en kort weekendtur er oplagt for et storbysvisit – hvad enten du er til opera eller fodbold, eller bare godt kan lide at drikke en kølig øl på en bar i en fremmed by.